onsdag 19 augusti 2009

Kantarellmacka med bönor och parmesan

http://www.karin.papper.fi/data/karin/images/xl/xl_kantarellbona.jpg

Recept för två

1/2 Kantareller
Cirka 200 gram bönor
1/2 kruka röd mangold (sallad)
1 liten vitlöksklyfta

Några msk smetana
Parmesan
Toast
Persilja
Pinjefrön

Stek kantareller i smör och olja i cirka 5 minuter. Lägg i krossad vitlök och bönorna. Stek i 10 minuter. Salt och peppra och vänd i klippt persilja. Smält smör i en stekpanna och rosta bröden i pannan på medelvärme tills de är gyllene bruna. Lägg svamp, bönor och mangold på några skivor rostat bröd. Rör ner citronsaft och peppar i smetanan och klicka på. Strö över pinjefrön och riven parmesanost. Dekorera med persilja.

Inga kommentarer: